AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna alınmak

Kahve falında omzuna alınmak

Kahve falında omzuna alınmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna alınmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında omzuna alınmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözaltına alınmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni işe alınmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında alında çizgi görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, alacaklarını tahsil edeceğine inanılır.

Kahve falında alçıya alınmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreği alınmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alından vurulmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir