AnaSayfa / Genel / Kahve falında omo görmek

Kahve falında omo görmek

Kahve falında omo görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında omo gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna şal atmak onlarla dayanışma içinde olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında omzuna şal almak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında omzuna sarılmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin omzuna binmek rahat edeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir