AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzuna yattığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret eder.

Kahve falında omzunda el görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna baş yaslamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna dokunmak yılmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir