AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ibadete ağırlık verileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işarettir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir