AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna başını koymak

Kahve falında birinin omzuna başını koymak

Kahve falında birinin omzuna başını koymak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, güzel ameller işleyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet eder.

Kahve falında başını omzuna koymak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işarettir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında başını dizine koymak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında başını koymak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir