AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, huzur içinde yatacağına, keyifli sohbetler edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak işlerini toparlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak helal rızka kavuşacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işarettir.

Kahve falında omzuna yaslanmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir