AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna dokunmak

Kahve falında omzuna dokunmak

Kahve falında omzuna dokunmak düşmanlarımızı alt etmeye, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çıkmaza düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna dokunmak gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında omzuna dokunmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzundan öpülmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir