AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna baş yaslamak

Kahve falında omzuna baş yaslamak

Kahve falında omzuna baş yaslamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna baş yaslamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında omzuna baş yaslamak acı veren durumların vuku bulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak manevi anlamda çok yol katedileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, lüks içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında başı omuza yaslamak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını birine yaslamak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında basini yaslamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir