AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını omzuna yaslamak

Kahve falında başını omzuna yaslamak

Kahve falında başını omzuna yaslamak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında başını omzuna yaslamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başını omzuna yaslamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı omuza yaslamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak rakiplerini arkasında bırakacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında başını birine yaslamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir