AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak insanların yolunu aydınlatacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hasret çekileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında başı omuza yaslamak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başını birine yaslamak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtını yaslamak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir