AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını koymak

Kahve falında başını koymak

Kahve falında başını koymak dertlerin ortadan kalkacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında başını koymak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başını omzuna koymak mevki makam sahibi olunacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Kahve falında başını omuzuna koymak aradaki buzları eriteceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başını dizine koymak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kucağına başını koymak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başını koymak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir