AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını omzuna koymak

Kahve falında başını omzuna koymak

Kahve falında başını omzuna koymak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başını omzuna koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başını omzuna koymak sorunların biteceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağına başını koymak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Kahve falında başını omuzuna koymak maddi anlamda güçleneceğine, düşünmeden adımlar atayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir