AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını dizine koymak

Kahve falında başını dizine koymak

Kahve falında başını dizine koymak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zarara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başını dizine koymak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Kahve falında başını dizine koymak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin dizinde ağlamak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin dizine oturmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında dizinden iğne olmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin dizine yatmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir