AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında omzuna baş yaslamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulur.

Kahve falında başını omzuna yaslamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet eder.

Kahve falında başını birine yaslamak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı omuza yaslamak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında basini yaslamak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir