AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında omuza çıkmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuzu çıkmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında omuzlara çıkmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda yara görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında omuza sarılmak kucaklaşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzlarda taşınmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir