AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza çıkmak

Kahve falında omuza çıkmak

Kahve falında omuza çıkmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında omuza çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında omuzu çıkmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında omuza çıkmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kötü bir habere veya tehlikeye delalettir.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, o kapıyı kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlara çıkmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş omuz görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzdan ısırılmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında omuzda taşımak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir omuza yaslanmak hayata karşı cesaretleneceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir