AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarda yara görmek

Kahve falında omuzlarda yara görmek

Kahve falında omuzlarda yara görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hem çok mutlu olacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzlarda yara gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında omuzdan yaralanmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında omuzlarda yara görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sol omuzda yara görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında omuzda yara görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sol omuz görmek iyi geçim halinde kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir