AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarda taşınmak

Kahve falında omuzlarda taşınmak

Kahve falında omuzlarda taşınmak verdiği sözleri yerine getireceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında omuzlarda taşınmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında omuzda taşındığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda taşınmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hastalıklara şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında omuzlarda taşınmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda gezmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ omuz görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet eder.

Kahve falında omuzdan tutmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan yaralanmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir