AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlara çıkmak

Kahve falında omuzlara çıkmak

Kahve falında omuzlara çıkmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında omuzlara çıkmak gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında omuza çıkmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak çok büyük adımlar atacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında omuzu çıkmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yaşanan yokluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında omuzlara çıkmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşınmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir omuza yaslanmak büyük bir özgüven kazanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuz omuza yürümek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir