AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza sarılmak

Kahve falında omuza sarılmak

Kahve falında omuza sarılmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, pek az kazanç getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sabit geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuza sarılmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında omuza sarılmak o kişiye zararının dokunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında omuzdan öpülmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında omuzda güvercin görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, güzel davetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında omuzda karga görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalettir.

Kahve falında sol omuz görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz atmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzunda yük taşımak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir