AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarda kıl görmek

Kahve falında omuzlarda kıl görmek

Kahve falında omuzlarda kıl görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalettir.

Kahve falında omuzlarda kıl gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek dinde tartışmaya, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda kıl görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında omuzunda kıl görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı omuz görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında omuz çantası görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Kahve falında sol omuz görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir