AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzu çıkmak

Kahve falında omuzu çıkmak

Kahve falında omuzu çıkmak rahat bir nefes alınacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzu çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında omuza çıkmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlara çıkmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzu çıkmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz omuza vermek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda sivilce görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başı omuza yaslamak insanlardan takdir toplayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir