AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, üzüntülerin gideceğine, eşlerin ayrılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında alev alev ateş görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ateş alev görmek herkesin takdirinin toplanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş alevi görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Kahve falında küçük alev görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında birini alevler içinde görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevler içinde kalmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir