AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevi dedesi görmek

Kahve falında alevi dedesi görmek

Kahve falında alevi dedesi görmek maddi açıdan ferahlamaya, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.

Kahve falında alevi dedesi gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında alevi dedesi görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında alevlerin içinde olmak işlerinin ağırlaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yangın alevi görmek sağlığının da bozulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ateş alev görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alevi kadın görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında küçük alev görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde alev görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Kahve falında alev alev ateş görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir