AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde alev görmek

Kahve falında gökyüzünde alev görmek

Kahve falında gökyüzünde alev görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük takdir toplanacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde alev gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında alevler içinde yanmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında alevi düğünü görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Kahve falında sobada alev görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında alevileri görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, derde ve kedere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta alev görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir