AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş alev görmek

Kahve falında ateş alev görmek

Kahve falında ateş alev görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini işine vereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ateş alev gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Kahve falında ateş alevi görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş alev görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alev alev ateş görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında alev aldığını görmek büyük hatalar yapacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevlerin içinde olmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ocakta alev görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor alev görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir