AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi alev görmek

Kahve falında mavi alev görmek

Kahve falında mavi alev görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ondan şifa göreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, büyük işlere imza atacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi alev gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Kahve falında mavi alev görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hanesine güneş doğacağına tabir olunur.

Kahve falında alevler içinde kalmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında ateş alevi görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alev görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hasret içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alevi cenazesi görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evde alev görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada alev görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında alevileri görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir