AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş alevi görmek

Kahve falında ateş alevi görmek

Kahve falında ateş alevi görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dünyasının iyileşmesine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ateş alevi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında alev alev ateş görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş alev görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında ateş alevi görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında alev aldığını görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin alevi olduğunu görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntıların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında alevileri görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında alevi söndürmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir