AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin muz yediğini görmek

Kahve falında birinin muz yediğini görmek

Kahve falında birinin muz yediğini görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, mesleğinde atılım yapacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin muz yediğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek üzüleceğine, ağlayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz yediğini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek durumunuzun iyileşeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk muz görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Kahve falında muz ve armut görmek mal ve rızkın çoğalmasına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir