AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk muz görmek

Kahve falında bozuk muz görmek

Kahve falında bozuk muz görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk muz gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında bozuk muz görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz çalmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında ballı muz yemek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz toplamak yemek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta muz görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve muz görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir