AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz yediğini görmek

Kahve falında muz yediğini görmek

Kahve falında muz yediğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında muz yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek kime danışacağını bilemez olacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz yediğini görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek kötü kişilerden uzak durulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalettir.

Kahve falında muzu başkasına vermek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun muz yemek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz satın almak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir