AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe muz yedirmek

Kahve falında bebeğe muz yedirmek

Kahve falında bebeğe muz yedirmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek kazancın çoğalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek nahoş sözler işiteceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz yediğini görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği yemek yedirmek iç sıkıntısına, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ekmek yedirmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işinde zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir