AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye muz yedirmek

Kahve falında ölüye muz yedirmek

Kahve falında ölüye muz yedirmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye muz yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz yediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden muz almak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ölüye muz vermek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir