AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve armut görmek

Kahve falında muz ve armut görmek

Kahve falında muz ve armut görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında muz ve armut gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Kahve falında muz ve armut görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan muz almak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında muzlu kek görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında portakal ve muz görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden muz almak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet eder.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz vermek çok üzüntü duyulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında mor muz görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir