AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun muz yediğini görmek

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun muz yediğini gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında maymun ve muz görmek yüzünün hep güleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında maymuna muz vermek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında muz yediğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye muz yedirmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir