AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan muz toplamak

Kahve falında ağaçtan muz toplamak

Kahve falında ağaçtan muz toplamak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında muz ağacı görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta muz görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında muz ağacı ekmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında muz ağacına çıkmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir