AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mum yaktığını görmek

Kahve falında birinin mum yaktığını görmek

Kahve falında birinin mum yaktığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kariyer sahibi olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin mum yaktığını gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında sönmüş mum görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hediye mum almak sorununu kolayca çözeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mum söndürmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında yeşil mum görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmamış mum görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sönük mum görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına ve mum görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mum görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir