AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye mum almak

Kahve falında hediye mum almak

Kahve falında hediye mum almak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, acı veren kazalara, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye mum almak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında mum hediye etmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye mum almak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise mumu görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şamdanda mum görmek işinde uzmanlaşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü mum görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mumla dilek dilemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında birine mum vermek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir