AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mum görmek

Kahve falında sarı mum görmek

Kahve falında sarı mum görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, asla harama bulaşmayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sarı mum gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sarı mum görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında renkli mum görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işarettir.

Kahve falında bitmiş mum görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında mumlar yakmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı mum yakmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mumbar dolması yemek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmamış mum görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Kahve falında kına ve mum görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir