AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mum görmek

Kahve falında yeşil mum görmek

Kahve falında yeşil mum görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, yetki sahibi olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mum gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil mum görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mumu yakmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kokulu mum görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sönmeyen mum görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu üflemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın mumbar yemek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli mumlar görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında karın mumbar temizlemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir