AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmamış mum görmek

Kahve falında yanmamış mum görmek

Kahve falında yanmamış mum görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yanmamış mum gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında yanmış mum görmek doğru yatırımlar yapacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yanmamış mum görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mumbar dolması yemek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında pasta mumu yakmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında türbede mum görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi mum görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mum ve şamdan görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir