AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum söndürmek

Kahve falında mum söndürmek

Kahve falında mum söndürmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, elinin darlaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mum söndürmek gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Kahve falında mum söndürmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mumu söndürmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mum söndüğünü görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta mum görmek ticarette yol katedeceğine, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında pastaya mum dikmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir