AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönük mum görmek

Kahve falında sönük mum görmek

Kahve falında sönük mum görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ortağından ayrılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sönük mum gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Kahve falında sönük mum görmek sırların ortaya çıkmasına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sönük top görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sönük lamba görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sönük balon görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sönük ampul görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan mum görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalet eder.

Kahve falında süslü mum görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir