AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında mor elbise giymek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek kapalı olan kısmetinin açılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor abiye elbise giymek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk elbise giymek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli elbise giymek müjdeli haberler alınacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek hasretliğin biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir