AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor abiye elbise giymek

Kahve falında mor abiye elbise giymek

Kahve falında mor abiye elbise giymek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında mor abiye elbise giymek işlerindeki bereketin kaçacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor abiye elbise görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında mor renk abiye giymek çok farklı bir kişi olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında abiye elbise giymek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalettir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir