AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gece elbisesi giymek

Kahve falında mor gece elbisesi giymek

Kahve falında mor gece elbisesi giymek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ferahlık veren sözler duymaya, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hasretin biteceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mor gecelik giymek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek manevi huzurdan da nasipleneceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece elbisesi giymek ne yapacağını şaşıracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında gece elbisesi giydiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gece elbisesi giymek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir