AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor nişan elbisesi giymek

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mor nişanlık giymek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında mor elbise giymek helal rızık elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında mor uzun elbise giymek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir