AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli elbise giymek

Kahve falında mor renkli elbise giymek

Kahve falında mor renkli elbise giymek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, suç işleyeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor renk elbise giymek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mor renkli elbise giymek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli elbise görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek güzel ve bereketli işlere gireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Kahve falında mor renk ceket giymek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek ayrılık yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir