AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise giymek

Kahve falında mor elbise giymek

Kahve falında mor elbise giymek sorunlu bir döneme girileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında mor elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor abiye elbise giymek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk elbise giymek işlerdeki verimin artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun mor elbise giymek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, geçim derdine gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor uzun elbise giymek huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir