AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında mor elbise giymek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor uzun elbise giymek büyük bir parasızlık yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında mor abiye elbise giymek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında uzun mor elbise giymek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mor renkli elbise giymek eşler arasında bir soğukluk olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir